Rõõm hüppas rinnus.

06:49


Täna ei ole pikka juttu. Kõigest üks maitsev ning tervislik banaanijäätis, mis vihmaste jaaniilmade tõttu end mugavalt diivanile seades ja maiustades sugugi süümepiinu tundma ei pane. Jäätis võib koosneda vaid banaanidest, kuid hulka võib segada lisandeid vastavalt maitsele. Erinevatest marjadest kakaoni välja. Viimast kasutasin ka ise ning nii valmiski mõnus kergelt "šokolaadine" maiuspala. Jäätisetegemine on imelihtne ning maitse uskumatult tõetruu. Hea kasutusse võtta neil kordadel, kui banaanid juhtumisi seisma on jäänud ja juba üsna pruunilaiguliseks hakkavad muutuma. Igasuguse vaidluseta minu selle suve "turn to" magustoit! 

VAJA LÄHEB:
1 banaan sööja kohta (banaan peaks olema eriti küpse, st pruunide täppidega. Mida küpsem banaan, seda kreemjam jääb lõpptulemus)
Mina kasutasin ka 1 tl kakaod ja pisut keefiri (nii supilusika jagu)

Lõika banaan eelnevalt sektoriteks ja pista karbiga tunniks-kaheks sügavkülma seisma. Kui banaaniviilud jäävad kappi kauemaks ja külmuvad täielikult läbi, võta karp välja ja jäta mõneks ajaks enne valmistamist sulama. Kui see protsess on tehtud, lisa kõik koostisosad kokku ning sega saumiksri või blenderiga ühtlaseks kreemjaks massiks. Ei tohiks võtta rohkem kui mõned minutid ja valmis ta ongi!

Nii nämma!


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Subscribe