Peegeldus päike jõe suveselges vees.

05:37

Millegipärast olin täiesti kindel, et olin antud pastaretsepti juba ammuilma siia postitanud, aga võta näpust! Kuid jagamist antud retsept kohe kindlasti väärib. Feta muudab pastakastme mõnusalt ning fetale omaselt kreemjaks, spinat lisab värvi ning tervisliku nüansi ja paprika mõnusa mahlase ning magusapoolse külje.

Imelihtne valmistada ning maha jahtudes ja pisut seistes muutub veelgi maitsvamaks! Antud kogusest peaksid vähemalt kaks näljast kenasti söönuks saama!

VAJA LÄHEB:
200 g pastat
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 spl jahu
150ml piima
100 g feta juustu
Pool/terve paprika (oleneb, kui palju tahad lisada!)
100 g spinatit (mina kasutasin Rimis müügil olevaid külmutatud spinati kettaid)

Keeda pasta vastavalt paki instruktsioonidele kenasti al dente. Mina kasutasin farfallesid ehk kõnekeeli lipsukesi.

Pastakastme jaoks kuumuta pannil esmalt pisut õli, lisa hulka puhastatud ja peeneks lõigutud sibul, pruunista seda kergelt mõned minutid. Lisa hulka ka hakitud küüslauk. Kuumuta, kuni sibul on muutunud kergelt klaasjaks ja küüslauk muutunud kuldseks. Seejärel lisa pannile supilusikas jahu, kuumuta viivuks, nii poole minuti jagu, sujuvalt segades. Lisa sekka piim ja eemalda pann seniks, kuni valmistad juustu ning spinatit ette ja hakid paprikat, tulelt. Seejärel lisa viimased kastmesse, kuumuta uuesti ja sega kõik omavahel läbi, kuni juust (külmutatud spinati korral ka see) hakkab vaikselt sulama.  Sega hulka ka pasta ning lase mõni hetk tõmmata, et maitsed saaksid kenasti seguneda ja pasta sisse imbuda. Ja ongi valmis!




You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Subscribe