Soe valgus hõbejoas.
07:15
Kuid lisaks sellele, et suure tõenäosusega antud brokoli-aedoa supp meeste heakskiidu pälvib, teeb see oma vitamiini- ja mineraalirohkusega kõhule mõnusasti pai ning samuti muudab see spargelkapsa ka nende jaoks meeldivaks, kes seda tavapäraselt väga võib-olla ei poolda, kuna esmane maitse seguneb mõnusasti teiste koostisainetega, moodustades imemaitsva koosluse. Ja pisut kana supis annab lisab toekust ja täidab kõhtu veelgi enam!
VAJA LÄHEB:
500g brokolit ehk spargelkapsast
Suur peotäis rohelisi aedubasid
1 suurem sibul
3-4 väiksemat või keskmist küüslauguküünt (ma armastan küüslauku!)
100-150 g sulatatud juustu
Poole sidruni mahl
Soola, pipart, suhkurt
2 keskmistkanafilee riba
Kana maitsestamiseks tšillimaitseainet, soola, pipart
Värsket rohelist sibulat
Esmalt puhasta ja pese brokoli ning lõika õisik pisemateks tükkideks. Haki peeneks sibul ja küüslauk. Pane brokoli, aedoad, sibul ja küüslauk potti ning vala peale nii palju vett, et kõik koostisosad oleksid peaaegu kaetud. Keeda köögivilju madalal kuumusel (soovi korral lisa vette pisut soola), kuni kõik on korralikult pehme. Samal ajal võid väikesteks kuubikuteks lõigata kanafilee ning selle pannil kuldpruuniks praadida, maitsestades tšillimaitseaine, soola ja pipraga. Kui köögiviljad valmis, püreesta saumiksriga kõik tükivabaks ja lisa juurde sulajuust (mina kasutasin röstitud kana maitselist) ning maitsesta sidrunimahla, soola, pipra ja vähese suhkruga. Sega kõik omavahel läbi. Kui supp peaks jääma liigse keeduvee tõttu liialt vedel, võib seda paksendada, lisades pisut jahu või maisitärklist. Minul nipp töötas!
Serveerimisel lisa kanafilee lihtsalt kaussi supi sekka ning puista peale värsket rohelist sibulat. Õnnega on need koos, kes sibula endale aknalauale kasvama on juba jõudnud panna! :)
Ja nii lihtne see järjekordselt ongi!
0 comments